P6240246.JPG

ALTER SPORT RAFTING

 

O NAS

Športno društvo ALTER SPORT je bilo ustanovljeno leta 1992. Za vse lačne adrenalina imamo pripravljene različne ponudbe na katerih vam nudimo širok nabor športnih aktivnosti in zabavnega preživljanja prostega časa.

Untitled.jpg
 

DOŽIVETJA V NARAVI

Untitled.jpg
20190714_101923(0)_edited.jpg
P5040114.JPG

RAFTING IZLETI

35 eur / osebo

Ob dogovorjeni uri se zberemo na cilju raftinga in nato odidemo z organiziranim prevozom na štartno mesto. Sledi veselo natikanje neoprenskih oblek, rešilnih jopičev in čelad. Izvedeli boste nekaj teorije: o veslanju, reševanju, kaj storiti ob padcu v vodo in podobno. Vodnik vodi čoln s svojim veslom, potniki pa mu s svojim veslanjem pomagajo. Ob vročih poletnih dneh se je prav prijetno ohladiti v tolmunu. Tako po prijetni daljši ali krajši vožnji dosežemo cilj.

SOTESKANJE

65 eur / osebo

V gorskem svetu je sila vode izdolbla zelo zanimive naravne pojave – korita, zelo ozke in v skalo vrezane soteske. Nedolgo tega nismo vedeli, kaj se v njih skriva, dokler se niso radovedneži podali tudi v te kotičke, kamor prej še ni stopila človeška noga.Rodil se je nov šport – CANYONING ali po slovensko soteskanje. Vabimo vas, da si z nami ogledate korita iz žabje perspektive. Oblekli se bomo v neoprenske obleko, nogavice in rokavice, nataknili čelado, rešilni jopič in plezalni pas.

IZLET V JAMO

65 eur / osebo

Jamarstvo ni le šport skrajnežev, to ve vsak, ki je že kdaj obiskal Postojnsko jamo. Seveda pa tak obisk ni pravo jamarstvo.


Na Gorenjskem poznamo veliko jam in brezen, med njimi je nekaj takih, ki jih v spremstvu izkušenih vodnikov lahko obišče skoraj vsak.

sup kolpa_edited.jpg
colnarjenje_po_kolpi.jpg

SUPANJE NA KOLPI

30 eur / uro / osebo

Supanje na Kolpi:
Zasupaj po reki kolpi in si privošči osvežitev v eni izmed najtoplejših in najčistejših rek v evropi. Na čudoviti lokaciji v vasi Vrt ob kolpi, vam nudimo izposojo sup-ov. Supanje je možno nad jezom ali pod jezom.
Informacije in prijave: 041 / 641 169 (Matjaž)

ČOLNARJENJE NA KOLPI

Mini raft   1 dan      2 dni     + dan
Pet – ned   30 €     40 €      10 €
Pon – čet    25 €    35 €      10 €

Na lokaciji v bližini Starega trga ob reki Kolpi, vam ponujamo izposojo mini raftov za 2-3 osebe. Mini rafti so stabilni in dobro vodljivi, zato so najbolj priljubljeno plovilo na reki Kolpi.
Informacije in prijave: 041 / 641 169 (Matjaž)

 
P6090114_edited.jpg

"Nature is not a place to visit, it is our home. "

 

GET IN TOUCH

Posavec 85, 4244 Podnart, Slovenija

0038640 663 355

Untitled.jpg